Wintersportreis

/photo/item/view/id/42/width/120/height/90/method/bbox/round/5 /photo/item/view/id/4/width/120/height/90/method/bbox/round/5 /photo/item/view/id/30/width/120/height/90/method/bbox/round/5 /photo/item/view/id/31/width/120/height/90/method/bbox/round/5 /photo/item/view/id/32/width/120/height/90/method/bbox/round/5

Wintersportreis voor jongeren

Christelijke jongerenreis naar de sneeuw, tegen een aantrekkelijke prijs! Ga er heerlijk tussenuit om met andere jongeren te genieten van skiën, snowboarden en natuurlijk van de gezelligheid! Een wintersportvakantie boordevol actie, in de kernmerkende en ongedwongen VakanZ-sfeer.

Specificaties

:
Bestemming
Duitsland en Oostenrijk
:
Soort reis
Jongerenreis
:
Aantal dagen
5
:
Datum vertrek
maandag 23 februari 2015
:
Datum terug
vrijdag 27 februari 2015
:
Prijs
€ 199,00

Omschrijving

We verblijven van maandag 23 tot vrijdag 27 februari 2015 op een leuk vakantiepark in de Duitse Alpen, vlakbij de Oostenrijkse grens. Na een goed ontbijt heb je de hele dag volop gelegenheid om actief bezig te zijn op de piste na een intensieve dag kun je 's avonds genieten van een heerlijke warme maaltijd en een gezellig avondprogramma dat georganiseerd wordt door je sprankelende VakanZ-reisleider.

We gaan elke dag skiën en snowboarden in het uitdagende skigebied Steinplatte Waidring. Dit skigebied strekt zich uit over Duitsland en Oostenrijk. Grensoverschrijdend bezig zijn krijgt hier een letterlijke betekenis. Heb je nog nooit op de lange latten gestaan? Dat is voor ons geen probleem en voor jou is dit je kans! Er bestaat namelijk de mogelijkheid om onder leiding van professionele leraren ski- of snowboardlessen te volgen.

VakanZ biedt deze veelbelovende vakantie aan op basis van eigen vervoer voor slechts € 199,00 per persoon, inclusief overnachting, ontbijt en diner. Boek nu direct je reis en ga gezellig mee. Dat wordt zeker genieten van een topVakanZ!