Over VakanZ4You

VakanZ4You is een nieuwe reisorganisatie voor sportieve jongeren met een reformatorische achtergrond en is onderdeel van de christelijke reisorganisatie VakanZ.

Hier staan we voor:

Heldere christelijke identiteit
VakanZ4You heeft een heldere christelijke identiteit. Als deelnemer kies je daar heel bewust voor. Naast de gezelligheid, de aansprekende sportieve activiteiten gaat ook de Bijbel open tijdens onze reizen. We beginnen de dag gezamenlijk en we sluiten de dag ook af met het Woord van God. Dat is de meerwaarde van VakanZ4You. Je kunt als christenjongere gewoon jezelf zijn.

Zondag=rustdag
Bij VakanZ4You is de zondag een rustdag. Een dag van bezinning. Een boeiende dag waarop je bezig bent met de dingen die écht belangrijk zijn.

Groepsvakanties
VakanZ4You organiseert groepsvakanties. Je maakt deel uit van een groep en als groep doe je veel dingen samen. Dat neemt niet weg dat er ook momenten zijn waarop je op je zelf kan zijn.

Sportieve vakanties
VakanZ4You organiseert vooral sportieve vakanties. Vakanties waar sport, spel, natuur en avontuur samenkomen. Jongerenakanties boordevol actie!

Betaalbare vakanties
VakanZ4You organiseert goed verzorgde jongerenvakanties tegen scherpe prijzen. Waarom zou je teveel betalen?

Georganiseerde vakanties
VakanZ4You organiséért jongerenvakanties. Je weet waar je aan toe bent. Alles is van tevoren goed geregeld. Het programma staat vast. Uiteraard is er ruimte voor eigen inbreng, ideeën en suggesties.We gaan je zien bij VakanZ4You!